Posted on / Uncategorized

Billige rejser igen?

Vores datter, som er 16 år, har lige været inde for at få lov til at låne sin fars IPad. Hun vil nemlig gerne på internettet og lede efter flybilletter.Vi spurgte hende om, hvorfor dog det? ”Fordi jeg har lige hørt, at vi muligvis kan komme på ferie til sommer – i udlandet altså. Derfor.”

Hun ved noget

Vi kiggede på hinanden. Nåda, hun ved noget, vi ikke ved. Hun fik lov til at låne min IPad. Hun tog den og satte sig i sofaen ved siden af os. Der går ikke 3 minutter, så siger hun, at hun har fundet nogle gode flybilletter. Jeg spørger hende om hvortil. ”Til Vietnam!”. Jeg kigger på hende og fortæller hende, at det kan hun godt glemme alt om. Vi ved jo intet om, hvordan situationen med pandemien er derude.

Thailand

Alligevel bliver jeg lidt nysgerrig. Så jeg låner min mands IPad. Finder et rejsesite, jeg kender frem, og begynder at lede efter flybilletter til Thailand. Jeg tænker, at der måske er nogle artikler inde på sitet, der forklarer lidt om, hvordan Covid er blevet håndteret derude. Thailand er jo et meget populært rejsemål, så jeg tænker, at rejseagenterne gerne giver de informationer, som deres kunder spørger efter. Det kan da ikke være så svært.
Jeg finder bare ikke lige med det samme de oplysninger, jeg leder efter.

Hjemmeside med billige rejser

Så jeg finder et andet site, jeg kender frem. Det er specialiseret i at finde billige rejser for én. Og der finder jeg faktisk en masse oplysninger. Ikke lige præcist om Thailand. Men om andre lande i Fjernøsten. Bl.a. Taiwan. Der skulle de – ifølge artiklen – have klaret covid-krisen ret godt. Så hvorfor skulle ikke også andre lande i den del af verdenen ikke have klaret det godt også. Jeg får ’blod på tanden’ og begynder at lede efter flybilletter til Thailand, Vietnam, Cambodia og andre eksotiske steder. Vi skal da afsted, hvis vi kan komme det.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *