Posted on / Geografi

Billigt til Lissabon

Jeg skal på en rigtig herretur med 2 af mine kammerater. Vi ville gerne noget storbyferie og samtidig strandferie, så hvad er bedre end Lissabon! Jeg er den eneste, der har været der før, men det er ved at være mange år siden, så det vil være en ny oplevelse for os alle.

Vi har købt billige flybilletter til Lissabon på rejsepriser.dk. Det har vi, fordi priserne altid er konkurrencedygtige, og fordi de også har en ordning vedr. flyforsinkelse. Se her: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

Geniale Lissabon

Strandene i Lissabon kan man komme til med offentlig transport. I Lissabon finder du surfingstrande, familievenlige strande med masser af faciliteter for turister og de mere private strande. De mere private strande kan du dog kun komme til med en bil. Det er strandvejr i Lissabon fra maj til slut september. Strandene er mest besøgt i juli og august.

 

I byen Lissabon finder du masser af historie og kultur. Du må ikke snyde dig selv for The Águas Livres Aqueduct (akvædukt), som var bygget fra 1731 til 1799 ved ordre fra kongen.

 

Vi vil også gerne til et marked kaldet ”The Thieves Market”. Det er et loppemarked, som har masser af spændende ting. De har åbent hver tirsdag og lørdag.

 

Min ven Søren er meget interesseret i teater, så vi skal også se Museu da Marioneta (dukketeater museum).

 

Så er der mad og vin. Det er jo altid en oplevelse. Vi skal have prøvet ”salt cod”, som er en specialitet, der serveres på de fleste restauranter.

 

Kaffe er en udsøgt fornøjelse i Portugal også. Det er stærkere, end vi er vant til fra Danmark. Vil du have en espresso, så spørg efter en ”bica”. En mildere udgave, der minder om en latte, kaldes for ”galao”.

 

Har du et bud på andre ting, vi skal opleve i Lissabon?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *