Posted on / Generelt

Borebiller på loftet

Min far ejer i dag en stor svømmehal i Tønder, men da han efterhånden er oppe i årene går der nok ikke længe for han skal på pension. Så jeg er spændt på hvad han har tænkt sig med svømmehallen.
For et par år siden gik det ikke så godt økonomisk for ham, og han var lige ved at lukke ned. Men han kom på rette kurs igen og beholdte den. Så jeg er meget spændt på, om han vælger at dreje nøglen eller at sælge den videre.

Jeg ved at svømmehallen betyder meget for min far, og jeg har derfor ikke rigtig ville spørge ind til det. Jeg regner med han selv kommer og siger noget når han er klar til det. Han kommer hjem til min hustru og jeg og spiser i aften, da han fylder 75 på lørdag hvor han har inviteret hele familien på kro- Så vi skal lige tale de praktiske ting igennem i aften.

Da vi er færdige med desserten, kigger min far pludselig på mig, og siger der er noget han gerne vil snakke med mig om. Han fortæller mig så, at han jo efterhånden er ved at blive gammel, og nu har 30 års jubilæum med svømmehallen, føler han, at han har udrettet det han kunne. Og han synes nu det er tid til at stoppe. Jeg sidder spændt og venter på hvilken beslutning han har taget sig. Han spørg mig så pludseligt, hvad jeg ville sige til at overtage svømmehallen og drive den videre.
Jeg blev meget rørt, og valgte straks at sige Ja tak.
Min far offentliggør det så ugen efter til hans 30 års jubilæum.
Og jeg starter faktisk med det samme. Jeg vælger at gå bygningen 100 % igennem. Da vi ligger i en lille by, kommer der en konsulent forbi for et skadedyrsbekæmpelse firma, der tilbyder at gennemgå vores bygning og som gerne vil give os til tilbud på skadedyrsbekæmpelse priser. Først tænker jeg det har vi ikke brug for. Men efter nærmere eftertanke siger jeg Ja tak til at få hen teknikker ud, og gennemgå bygningen. Efter teknikeren har gået bygningen igennem, får jeg en rapport vi gennemgår. Og han har fundet borebiller i saunaen inde hos mændene. Så jeg underskrev straks en aftale med dem, og fik det bekæmpet.  Det blev en post i regnskabet der ikke tidligere har været, men jeg håber at den gør at vi vente 5-10 år ekstra før saunaerne skal renoveres.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *