Ofelia
Posted on / GenereltMode

Få et ungdommeligt look med Ofelia

Mange har det svært med at blive ældre, og klamrer sig derfor fast til ungdommen – mange stræber faktisk efter, at være så unge som muligt, også selv om man nok burde være stoppet for et par år siden, men alder er subjektivt, er det ikke det, man plejer at sige? Jeg har det selv en smule svært med at blive ældre, men jeg oplever hverken en midtvejskrise eller behov for at gøre skøre ting, som oprør mod min alder. Jeg har derimod fundet en anden metode, så jeg stadig kan føle mig ung, uden folk ruller øjne. Jeg shoppede nemlig lidt på internettet, og kom forbi modebutikken www.skott.com, og fandt mærket Ofelia, som man umiddelbart vil forbinde med Shakespeare og Hamlet, men konceptet er ret så modsat – de sælger nemlig tøj til moderne kvinder, der ønsker et ungdommeligt look.

Ofelia er nemlig et mærke, der bliver præget af ungdommen, og dermed kan være med til at give kvinder som mig et ungt og trendy look. Med Ofelia kan man nemlig skabe sig en moderigtig og trendsættende garderobe, selv om man er ved at være en smule oppe i årene.

Som ung er man oftest under uddannelse og dermed på SU, eller også tager man sig et ufaglært job, for at tjene til uddannelsen. Derfor har man ikke mange penge mellem hænderne, så endnu en ungdommelig ting ved Ofelia er, at priserne svarer til unges pengepung, hvorfor jeg også kunne tænke mig, at det ikke kun er kvinder, der er lidt oppe i årene, der benytter sig af Ofelia, men at mange unge også er store fans af Ofelia. Ved hjælp af de lave priser synes jeg også, at man får et ekstra lille pust fra ungdommen ved at købe tøj fra Ofelia.

Men mange af de lidt billigere mærker har tendens til at producere deres tøj af lavkvalitetsmaterialer, hvilket mange unge lider under. Men med Ofelia er det noget helt andet – al Ofelia’s tøj er af den bedste kvalitet, og materialerne er gennemtestede, hvilket også gør, at tøjet er ekstra blødt og lækkert at have på! Man får derfor både en rigtig god pasform og samtidig en god komfort! Huden kan ånde, modsat meget af det tøj, de unge oftest går ud og investerer i.

Jeg vil derfor opfordre alle kvinder – unge som modne – til at undersøge Ofelia’s udvalg. For unge er det af lidt bedre kvalitet end det typiske tøj, unge piger køber, og hos de ældre kvinder, er det den bedste og mest fredsommelige og forsvarlige måde, at bibeholde ungdommen på!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *