God stil fra England

For os danskere – og særligt unge mænd – betyder modetøj meget. Vi handler ind på nettet som aldrig før, og det er især modetøj, der ryger i indkøbskurven. Vi har mange danske designere, der laver lækkert modetøj, og vi har mange tøjmærker, der nyder stor anerkendelse i udlandet. Men vi importerer naturligvis også meget modetøj og mange forskellige mærker. Et af de lande vi får rigtigt meget modetøj fra, er England – og de senere år har engelsk mode været på hylderne i alle de danske modebutikker.

England er vores naboer mod vest, og England er et af de lande, som vi godt kan lide at identificere os med. England er en af de største økonomier i verden, og så har de forstand på at producere lækkert modetøj.

Fede mærker fra Storbritannien

Der findes rigtigt mange fede engelske mærker, og hvis jeg skulle nævne dem alle – så ville dette indlæg blive umenneskeligt langt. Derfor holder vi fokus på især to engelske tøjmærker, der laver lækker og innovativ mode.

Det første mærke vi skal kigge på, er et engelsk tøjmærke ved navn Bellfield. Bellfield er et tøjmærke, der har rødder tilbage til 70’erne, og som fortsat er ’still going strong’. Bellfield er et af mine personlige favoritmærker, og de laver modetøj til unge mænd, der er til at betale. Bellfield har ofte fokus på detaljen, og deres skjorter en sikker vinder hjemme hos undertegnede. Hvis du godt kan lide mønstre og farver, så har det engelske brand et stort udvalg af lækre skjorter. Bellfield laver også almindeligt hverdagstøj, og da prisen ikke er forbandet høj – kan man sagtens have et fornuftigt udvalg af jeans og sweatshirts.

Det næste mærke vi skal have fat i, er engelske Boxfresh. Det er måske ikke så meget et regulært tøjmærke – da Boxfresh laver modesko til mænd. Jeg er vild med stilen, og man kan tydeligt se, at Boxfresh føler sig inspireret af de urbane tendenser. Skoene er lidt dyre, så det er ikke et mærke man bare køber heftigt ind af – men til gengæld bliver man rigtigt glad for det par, man nu vælger at investere i. Hvis man kobler Bellfield og Boxfresh sammen, så har man en vinderkombination.

Disclaimer

One thought on “God stil fra England

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *