Posted on / Fritid og fornøjelser

Pakkekalender til mine forældre

Inden vi får set os om, er det blevet jul (igen).

I år har jeg besluttet mig for, at jeg vil lave en pakkekalender til mine forældre. Først var min idé at lave to kalendere – altså en til hver. Men det er jeg gået væk fra igen. I stedet får de en fælles kalender. Så må vi håbe, at de kan finde ud af at deles 😊

Har altid elsket ”gør det selv”

Lige fra jeg var lille har jeg altid elsket at lave tingene selv. Så i stedet for at købe en fiks-og-færdig kalender, laver jeg den selvfølgelig fra bunden.

Jeg har fundet nogle forskellige idéer og designs på nettet, som jeg tager udgangspunkt i. Og så er det ellers bare om at få lavet selv kalenderen og så få fundet alle de små gaver – 24 stk. selvfølgelig.

Jeg har besluttet mig for, at selve kalenderen skal laves som et juletræ, hvor der så hænger de 24 nummererede pakker. Dem til de første dage hænger nederst på træet. Og så kommer vi ellers højere og højere op efterhånden som december dagene passerer og slutter med pakken til den 24/12 i toppen af træet.

Der skal findes gaver

Jeg har rimelig hurtigt fået styr på selve kalenderen. Det største arbejde er næsten at finde alle gaverne.

Jeg ved, at mine forældre er glade for at handle på webshoppen hyggeonkel.dk. Det er både brætspil og puslespil, de handler der.

Så jeg har selvfølgelig taget et kig hos Hyggeonkel for at se, om de skulle have nogle gode ting jeg kan bruge i min pakkekalender. Og minsandten om ikke de har en hel sektion med idéer til pakkekalenderen. Det er da ganske enkelt genialt – og let 😊

Så nu har jeg købt ca. halvdelen af kalendergaverne til pakkekalenderen hos Hyggeonkel. Det er da en rigtig god start, synes jeg selv.

De resterende kalendergaver regner jeg med at tage ud og købe på rigtig god gammeldags manér. Altså ved at lure lidt i nogle af de forskellige butikker i byen for at se, hvad de kan byde på.

Nu glæder jeg mig bare til at få det hele færdigt – og så se mine forældres reaktion, når du får gave-træet.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *