Børnetøj på nettet
Posted on / Generelt

Skoleudflugt til en netbutik

Børn skal lære om forretning og fremtidsmuligheder, synes vi her på skolen, hvor jeg er inspektør. Derfor har vi gennem de sidste par år etableret forskellige kontakter i det lokale erhvervsliv, så vi kan tage ungerne med ud og besøge virksomhederne. Det er alt fra et autoværksted over en malermester, en bager til en børnetøjsbutik med både almindelig butik og netsalg. I forrige uge – inden den forbistrede lockout – var vi på besøg hos børnetøjsbutikken inde på Jernbanegade 21. Og det er altså en yderst hyggelig butik med nogle meget søde medarbejdere.

Børnene havde et par forrygende timer, og det viste sig faktisk, at vi tre lærere også havde en masse at lære om, hvordan en moderne detailbutik kan udvide det naturlige kundeområde.

Hele Danmark som nærområde

Det var meget imponerende at høre om, hvordan den relativt lille butik bogstaveligt talt sprøjter tøj ud med posten og fragtmanden hver eneste dag til selv den fjerneste afkrog af Danmark. Mens vi var der, kom der ordrer fra deres nethandelsbutik fra byer som Hvide Sande, Aalborg, Rønde, Pindstrup, Rønnede, København og endda her fra Frederikssund. Det er fantastisk, at man med sådan en hjemmeside kan sælge sine varer til selv det mest fjerne sted i landet. Og for den sags skyld til andre lande også.

Nogle af de store firmaer i Danmark som for eksempel Smartguy sælger jo til snart sagt hele Europa. Det gør de dog ikke hos vores venner i Funky Little Monkey. I hvert fald ikke endnu da.

Her fra skolens side vil vi gerne sige mange, mange tak for den finde modtagelse, vi fik hos Funkylittlemonkey.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *