Syg af stress

Der er travlhed her på kontoret. Vi har en deadline, og den skal vi altså nå. Vores chef er gået til frokost. Vi andre sidder her og knokler med at få de sidste ting på plads. Vi taler lidt om, at det er for dårligt, at vores chef bare går til frokost og forlader hele skuden. I sidste ende er det jo ham, der skal skrive under på tilbuddet, vi giver. I sidste ende er det også ham, der skriver under på kontrakten, hvis vi vinder opgaven.

Politiet kom

Det ringer på døren. Jeg farer hen til den og åbner den. Der står en politimand udenfor. Han spørger, om han kan få lov til at tale med vores chefs hustru. Jeg fortæller ham, at hun ikke er her i dag. Jeg giver politimanden min chefs privatadresse og siger, at han muligvis kan finde hende der. Jeg spørger, om der er noget, vi kan gøre. Politimanden fortæller, at vores chef har fået et hjerteslag, og er blevet indlagt. Han er i live, men skal holdes under observation i de næste par dage. Jeg bliver chokeret. Spørger om, hvilket hospital han ligger på. Politimanden fortæller mig det og går igen.

I chok

Vi er chokerede her på kontoret. Det første, vi tænker, er: Hvem skal nu skrive under på tilbuddet? Det næste er, at vi må da forsøge at få kontakt til vores chef. Jeg ringer op til hans hustru. Hun er allerede på hospitalet. Har fået at vide, at episoden ikke er så alvorlig. At det blev fremkaldt på grund af stress.

I gang med stresscoaching

Hun siger også, at han skal starte med noget stresscoaching – se her https://lifeconsulting.dk/stresscoaching, allerede få dage efter, at han kommer hjem fra hospitalet. Det er bare godt, han kommer i behandling nu. Jeg lover hende at komme forbi deres bolig i aften. Hun vil gerne have lidt selskab. Hun ved godt, at vi har travlt og siger, at vi bare skal skrive under på tilbuddet. Og huske at bruge hans stempel. Han har ikke brug for mere stress lige nu!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *