Posted on / Sundhed og velvære

Få en rygeoplevelse med en e-cigaret

Alt hvad der er nyt og smart, behøver ikke være en døgnflue. Mange trends fremstår først som en fiks idé, men langsomt opdager vi som forbruger dets værd, og påskønnelsen af det givne produkt vokser. Som da smartphones kom på markedet, så var der skeptiske blikke fra folk, for hvorfor skulle man dog smide så mange penge efter noget, som man i forvejen kunne få gennem sin computer? Sådan en medfart har en e-cigaret også fået.

Selvom de har været på markedet i en rum tid nu, så er det først inden for det sidste halve år, at salget og udbredelsen har taget ordentlig fart. Og e-cigaretter er den nye innovative tankegang der er bag produktet er revolutionerende for rygere og for hele den såkaldte tobaksindustri (selvom det selvfølgelig er fejlagtigt at skrive det sådan, når en e-cigaret ikke har noget med tobak at gøre). E-cigaretterne er også smarte, pokkers smarte. Aspekter fra almindelige tobakscigaretter er afskaffet, så man skal ikke længere bekymre sig om f.eks. ikke at krølle cigaretterne, altid have en lighter på sig, døje med den karakteristiske tobaksrøg, eller få gule tænder og hænder. E-cigaretterne gør op med både små gener, men også med sundhedsmæssige faktorer, som virkelig har noget at skulle have sagt, når det kommer til ens personlige velvære og sundhed.

Ikke nok med, at man får over 4.000 mindre skadelige stoffer samlet i én e-cigaret, så får man også en løsning til en eventuel nikotinafhængighed. Pengepungen bliver også gladere, da den pludselig ikke skal slippe lige så mange hårdt tjente penge. Med besparelser på helt op til 10.000 kroner på årlig basis, så er det en hel sommerferie til Spanien, som man har sparet. Vil du også spare penge til en ferie med en e cigaret så klik ind her http://www.smartsmoke.dk/shop/frontpage.html

Som ryger tænker man nok, ’det er alt sammen meget godt, men det er jo anderledes end at ryge almindelige tobakscigaretter’. Og ja, det er helt rigtigt. Det er anderledes, men kun i detaljerne, for rygeoplevelsen er den helt samme. Skal man pege på det eneste element, i den proces det er at få gang i en smøg og ryge den færdig, så er det, at man ikke skal tænde den via. brændingselementer som f.eks. lighter eller tændstikker, og man skal ikke aske eller skodde. Bortset fra disse småting, så opnår man stadig en rygeoplevelse, som er lig den fra almindelige tobakscigaretter. E-cigaretterne udskiller en damp, som ligner røg, og du kan inhalere og lave røgringe, lige som du altid har kunnet.

Man giver heller ikke nødvendigvis afkald på smagen. Der er et utal af smagsvarianter, og det er da også deriblandt muligt, at købe sig til e-liquids der har tobakssmag, så man er så tæt på ens tidligere rygevaner som overhovedet muligt. Skulle man ønske en langsom nedtrapning fra nikotinen, så kan man også dette, med de fire forskellige niveauer af nikotin-indhold i e-cigaretterne. Optimalt ville det være, hvis man kunne nå det punkt, hvor man kan nyde en e-cigaret uden nogen nikotin-tilsætning overhovedet, og derigennem benytte e-cigaretterne til at få sparket nikotinafhængighed ud af ens liv, for good.
Så kast det fordomsfulde håndklæde i ringen og se fremtiden, for rygere – fremtiden er i e-cigaretterne!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *