Posted on / Fritid og fornøjelser

Engangsknald forekommer ofte

Engangsknald bliver ofte forbundet med en tur i byen, da de fleste engangsknald finder sted når man har været i byen. I byen drikker folk sig fulde og slipper deres handlinger, så de ikke tænker lige så meget over tingene. Hvis man er single og møder en sød person, så er der en chance for, at man ender med et engangsknald.

Engangsknald er både godt og skidt:

Det er forskelligt hvad engangsknald fører med sig. I de fleste tilfælde ser man ikke personen igen. Ifølge statistikker er der en procentdel, som mødes efterfølgende for at gå på date sammen. Afhængig af hvor fuld man har været, så kan man godt komme til at fortryde sit engangsknald. Der er typisk ikke følelser involveret, når man bare er sammen en enkelt gang, da man ofte er sammen med en tilfældig. I situationer hvor man kender personen kan det blive kompliceret at have haft et engangsknald. Der er en risiko for at den ene person har følelser for den anden og dermed tror, at der måske er mere i det end et engangsknald. Uanset hvilken situation man står i, så kan engangsknald både være en god og dårlig oplevelse. Efter engangsknaldet kan man være flov over at have været sammen med personen eller synes, at det har været dejligt. Engangsknald kan være med til at styrke selvtilliden, hvis man i forvejen ikke har særlig meget selvværd. Engangsknald er også med til, at man lærer noget mere om sine egne sexlyster.

Single mænd har det typisk med at prale med, hvor mange de har været i seng med. Hvis man vil lukke munden på vennerne, så burde man overveje at have en masse engangsknald, for at få antallet af personer, som man har været i seng med, til at stige. Engangsknald finder sted overalt i verden og årsagerne til at have dem er vidt forskellige fra person til person.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *