sebra
Posted on / Generelt

Ideer til kalendergaver

Når man er barn, elsker man at få gaver – og det ændrer sig jo sådan set ikke. selvom man er blevet ældre. Derfor har mange forældre den tradition, at de laver en pakkekalender eller giver deres børn adventsgaver. Det er naturligvis ikke så aktuelt for de helt små, selvom man godt kunne lave en pakkekalender med babyudstyr. Når børnene bliver lidt ældre, vil de dog elske en pakkekalender, og jeg vil komme med lidt forslag til hvad du kunne putte i den.

Hvis jeg skulle lave en pakkekalender til de helt små, ville jeg nok fokusere på babyudstyr som fx sutter, rangler eller lignende – men det er ikke noget, jeg har praktiseret selv. Jeg har kun lavet pakkekalendere til de lidt større. Derfor skal denne artikel også handle om gaveideer til de lidt større børn.

Gode gaver med Sebra

Der findes et kæmpe udvalg af babyudstyr og artikler til de lidt større børn – særligt ved online forhandlere af babyudstyr. Jeg har dog fundet mig et mærke, som jeg er blevet helt vild, og det er naturligvis Sebra.

Hvis jeg skulle ud at lave en pakkekalender lige nu, ville jeg tænke i artikler som fx bestik, tallerken eller kopper. Sebra laver disse artikler, og de kommer i sjove farver. Jeg har erfaret, at de lidt større børn bliver glad for at have deres eget bestik samt tallerken – og det giver dem en følelse af ansvar. Derudover koster disse artikler fra Sebra ikke en formue, og ville således også egne sig godt til adventsgaver eksempelvis.

Hvis du allerede har styr på pakkekalenderen – men ikke er sikker på julegaven, så vil jeg tillade mig at komme med en anbefaling her også. Sebra laver nemlig flotte sengesæt, som ville være en lækker julegave. Sengesættet er noget dyrere end bestik, tallerken og kop, så det egner sig bedre som kalendergave end som julegave. Sebra laver deres sengesæt i farver der passer til både piger og drenge, så du skal ikke være nervøs for sure miner (pga. farven i al fald).

Hvis du har andre ideer til pakkekalender og gaveønsker, så hører jeg gerne fra dig i kommentarerne.

Disclaimer

One thought on “Ideer til kalendergaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *