Posted on / Fritid og fornøjelser

Too spejder or not too spejder??

Som mor til tre drenge har det faktisk ikke tidligere været et spørgsmål fordi de to største aldrig har haft interresse for andet end boldsport. Og der har været lige fra de nærmest kunne sidde selv, så har der været enten en håndbold eller en fodbold lige indenfor rækkevidde. Vi har jo tilbragt timer efter timer i sportshallerne rundt om i landet til stor irrtation for vores lille efter nøler som slet ikke har kunne forstå fasinationen ved at løbe to hold rundt efter den samme bold. Ifølge ham burde de jo alle få hver sin bold når der nu ligger så mange ude i boldrummet. Faktisk har han præsteret som ca. fire årig, ved en hjemme kamp som storebror stolt skulle stå på mål i, at løsne knuden på boldholderen for enden af banen. Det resulterede i 30 håndbolde ud i hele hallen og en ret pinligberørt storebror.

Men min skønne efternøler har så til gengæld fundet sit kald i fritidsverdenen i den helt anden grøft, hvis man kan kalde det en grøft… thi hi. Han er blevet bidt af en gal spejder og lever jo nærmest i vores baghave hele året. Faktisk har vi købt et telt til ham
https://onlineoutdoorshop.dk/p/10562/Nordpol+Fagerfjell+Telt og han er lige i øjeblikket ved at sit teltmærke. Nu tæller vi overnatninger i telt på et år og ikke håndbold mål.

Favre nye verden må jeg sige… Men jeg har heldigvis fundet stedet hvor alle de andre spejdere finder grej. Selv de forskellige spejder tropper handler her og så er jeg jo sikker på at det er samme type som de bruger når de mødes om tirsdagen og på lejr sammen med de andre spejdere.
https://onlineoutdoorshop.dk/ Egentlig er det ikke min yngling beskæftigelse af sidde omkring et bål og få røg i øjnene men det har vi faktisk løst ret let ved at sætte en hængekøje op imellem et par af vores æbletræer. Vi fandt mange forskellige på nettet, men valgte en letvægts camouflage model som både kan bruges hjemme hvor jeg læser bøger i den om sommeren. Og ude på vandreture når lillemanden skal på lejr med vennerne.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *