Posted on / Generelt

3 fordele ved at forblive single

Flere og flere danskere vælger at leve alene som et aktivt valg. I dag er der over 1,1 million enlige husstande i Danmark, og tendensen er stigende. Nedenfor kan du læse om nogle af de fordele, der er forbundet med at være single.

Frihed og egenrådighed

Som single har du frihed til, at gøre præcis som du har lyst til inden for lovens rammer, og hvad der er etisk korrekt. Når man lever alene skal man ikke tage hensyn til et andet menneske, og du kan selv træffe alle beslutninger. På denne måde er der heller ingen at blive uenig med, og du får det præcis, som DU gerne vil have det. Som single opnår du tilmed egenrådighed, og har ingen forpligtelser i hjemmet.

Mulighed for at date

Som single har du rig mulighed for, at date alt det du vil. Det er ofte noget af det folk i et parforhold, savner allermest. Du kan date én ad gangen eller flere på samme tid, det er helt op til dig.

Singler er ofte mere sociale

Undersøgelser har vist, at singler ofte er mere sociale end folk i parforhold. Dette skyldes, at singler aktivt opsøger sociale fællesskaber, hvilket folk i parforhold ofte undlader. G

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *