Posted on / Fritid og fornøjelser

Sicilien billigt med fly

Vi har bryllupsdag om 3 måneder, og vi vil gerne en tur til Italien i den anledning. Det er en god grund til at tage nogle dage ud af kalenderen og bruge dem på os selv. Det er vi enige om, og vi har besluttet, at vi ikke gider fejre dagen med familien. Vi skal bare afsted. Til Sicilien. Jeg er derfor ved at lede efter flybilletter til Catania på Sicilien.

Vi har aldrig været på Sicilien, men har hørt så meget godt om øen. Det vil også give os en mulighed for at øve os på at danse tarantella. Jeg har læst, at den bliver danset hver søndag formiddag på torvet i nogle af de syditalienske byer. Håber, det også gælder Sicilien.

Flybilletter til Sicilien

I min søgen efter flybilletterne til Catania er jeg kommet forbi mange andre steder, hvor det kunne være spændende at komme hen. Men det må blive en anden gang. Vi har tiden foran os. Og vores kærlighed til Italien fortager sig nok ikke. Så mon ikke vi kan komme til Sardinien næste år, eller til Napoli? Det tror jeg sagtens, at vi kan. Rom og Firenze gider vi ikke mere. Vi har været der adskillige gange. Og ja, det er dejlige byer og områder at besøge, men vi vil gerne lidt andre steder hen i Italien.

Jeg blev meget inspireret af at læse denne artikel: https://ninko.us/road-trip-italy/

Men det, jeg ser, er, at det er lidt besværligt at finde gode flybilletter til Catania. Man skal have mindst to stop undervejs, når man rejser her fra Aarhus. Ét stop i København og så ét mere stop, i Rom eller Milano. Det gør, at rejsetiden bliver rigtig lang. I nogle tilfælde kan det ske, at man er nødt til at overnatte i Rom eller Milano, før end man kan nå næste dags indenrigsfly videre til Catania.
Bevares, man kan da også få flybilletter dertil, hvor rejsetiden er kortere, men så bliver det en dyr rejse. Vi skal jo også booke hotel eller lejlighed til opholdet. Jeg endte med at købe flybilletterne det billigste sted: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/italien/catania/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *