Posted on / Uncategorized

Dating er for alle

Alle mennesker dater. Det er muligvis ofte kun noget, man forbinder med unge mennesker, men det sker igennem hele livet, og man bliver egentlig ikke for gammel til dating.

Dating er i bund og grund at møde nye mennesker, hvilket alle kan have brug for engang imellem. Som ung er det måske ikke noget som bliver taget så seriøst. Man er hvert fald ikke moden på samme måde som voksne. Dating sker derfor ofte hyppigere i de unge år, da man som voksen typisk gør det mere sjældent, fordi man har bedre styr på, hvad man vil og hvem man vil være sammen med. Dating sker derfor på et mere seriøst plan, når man kommer op i alderen, da man som ung stadig er uerfaren og har behov for at prøve en masse ting af.

Som voksen har man sandsynligvis været i flere forhold og er et sted i livet, hvor man har behov for at finde én, man kan være sammen med mere permanent. Derfor er det ikke lige så oplagt at date blot med henblik på at finde en partner for et kortere tidsrum. Det er som regel meget mere end det, da kemien og det personlige tæller en større rolle. Man har andre prioriteter som voksen, når man dater. 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *