Posted on / Fritid og fornøjelser

På skoleudflugt til Randers Regnskov

Randers Regnskov er et oplagt mål for en skoleudflugt. Der er rig mulighed for at studere et både spændende og rigt plante- og dyreliv, som man ikke finder lige nogen andre steder i Danmark.

De tre kupler som tilsammen danner Randers Regnskov har et areal på ca. 3900 m2 og indeholder et stort plante- og dyreliv, som stammer fra de tre regnskovsområder i hhv. Asien, Afrika og Sydamerika. Regnskoven i Randers er derfor et naturligt udflugtsmål for skoleklasser med biologi og zoologi på undervisningsprogrammet.

Og Randers Regnskov er da også et yndet udflugtsmål for mange skoleelever og besøges hvert år af mere end 5000 skolebørn.

Den store fordel ved at besøge den zoologiske have i Randers er, at man kan komme helt tæt på dyr og planter. Man bevæger sig så at sige midt i det hele. Og mange af dyrene i Randers Regnskov bevæger sig da også frit omkring indenfor deres eget regnskovsområde. Det giver en helt fantastisk oplevelse, at være så tæt på de fremmedartede dyr og planter fra helt andre dele af jorden.

Randers Regnskov har stort set åben hele året rundt. Og der er derfor mulighed for at planlægge besøget i anlægget, så det passer ind i det naturlige undervisningsforløb på skolen. Det er en stor fordel for både lærere og elever, at et besøg i regnskoven kan passes helt naturligt ind i undervisningen.

Det er vigtigt at forberede sig lidt, når man skal besøge Randers Regnskov. Klimaet er med en luftfugtighed på tæt på 100% flere steder og med temperaturer, som når op omkring de 30 grader. Derfor er det vigtigt med en passende påklædning samtidig med, at man skal sørge for at få tilstrækkelig med væske under opholdet.

Du kan finde mere information og oplysninger om Randers Regnskov på hjemmesiden http://dejligfritid.dk/randers-regnskov/.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *